Skip to content

Bisnespeli 

Bisnespeli on pelillistetty keino tehdä liiketoimintasuunnitelma interaktiivisesti.  Peli soveltuu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille , mutta pelaaminen on huomattavasti helpompaa, jos sinulla on jo olemassa oleva liikeidea. Peliä pelatessa saat itsellesi “guiden” eli oppaan ja pääset Toni Raudan kysymysten sekä esimerkin avulla luotua itsellesi oman suunnittelmasi. Pelin päätteeksi  sinulla on  valmis liiketoimintasuunnitelma jonka voit ladattavaksi itsellesi ja jakaa koko maailmalle. Peliä ei tarvitse pelata kerralla loppuun, sillä välivaiheet tallentuvat puhelimesi muistiin ja voit palata pelin pariin myöhemmin. 

Bisnespelistä voit siirtyä Discord -kanavallemme eli Biscordiin, jossa pääset kysymään asiantuntijoilta apua, verkostoitumaan ja sparraamaan yritysideaasi helposti.

Pelin kehitys sai alkunsa, kun pohdimme aloittavien yrittäjien nykyistä palvelupolkua ja halusimme osaltamme tehdä siitä ripauksen kivuttomamman ja näin syntyi idea Bisnespelistä. Niinpä Hämeen TE-toimiston Kim&Jenni luotiin That’s My Business –hanke ja käytiin toimeen. Timanttisen J&Co Oy:n avustuksella saimme pelin valmiiksi. 

Haluamme kehittää peliä jatkuvasti, ja kehitysehdotukset voitte lähettää osoitteeseen bisnespodi@gmail.com

Mahdollistamassa: